Clafoutis med hindbær og ribs

Clafoutis med hindbær og ribs...

Clafoutis med hindbær og ribs
Offentliggjort

Clafoutis med hindbær og ribs

Til 6 personer

½ kg hindbær og ribs

3 æg

100 g sukker

100 g hvedemel

1 vaniljestang

3 dl kaffefløde

2 cl eau de vie de framboise

Smør til forme

Flormelis til pynt

Udstyr: 6 portionsforme eller 1 tærteform

Skyl bærrene, og rib ribsene, dryp af og lad tørre. Kom æg, sukker, mel, korn fra vaniljestangen, kaffefløde og spiritus i en skål, og pisk det godt sammen til en luftig, skummende dejmasse.

Smør formene/formen med smør. Kom bærrene i. Hæld den luftige dej over bærrene. Sæt i ovnen ved 225 grader – portionsforme i 15-20 minutter, mens en stor tærteform skal have lidt længere tid.

Lad køle lidt af, men servér lun, og drys med flormelis inden servering.

Tip: Eau de vie de framboise kan erstattes med kirsch.

__________

SE OGSÅ: 3 til det søde køkken

SE OGSÅ: Yoghurtmousse med hasselpraline

Bliv ven med gastro på facebook »