Crumblecake med friske bær

Få opskriften på crumblecake med friske bær...

Crumblecake med friske bær
Offentliggjort

Crumblecake med friske bær

250 g rørsukker

250 g smør

6 æg

250 g hvedemel

Sæsonens bær

Cremefraiche 38%

Pisk sukker og smør hvidt, rør æggene i 1 ad gangen, og vend så sigtet hvedemel i. Skyl bærrene og vend med lidt sukker, og bland dem nænsomt i dejen – tag fra til pynt. Hæld dejen i et ovnfast fad foret med bagepapir, der først er smurt med smør og drysset med sukker. Drys crumble henover. Bag ca. 25 minutter ved 190 grader, afhængig af kagens tykkelse. Giv en kold, fed cremefraiche til.

Crumble:

100 g smør

100 g mandelmel

100 g hvedemel

100 g rørsukker

Lav en crumble ved at at smuldre smør med de 2 x mel og sukker. Brug fingrene, og ælt ikke for længe, så får man den bedste og mest porøse crumble!

Tip: Hvor mange bær man bruger, bestemmer man selv. Og man kan næsten ikke bruge for mange!

__________

SE OGSÅ: Hvid chokolade-hindbærtærte

SE OGSÅ: Chokoladefondant

TWITTER: Følg gastro på twitter

FACEBOOK: Bliv ven med gastro på facebook