Dampet kylling, frisk pæresalat, wasabi, chili, koriander og lime

Dampet kylling, frisk pæresalat, wasabi, chili, koriander og lime
Offentliggjort

Til 2 personer

2 kyllingebryster med skind

2 spsk. kokosfedt

1 limefrugt – usprøjtet, skal og

saft heraf

½ tsk. brun farin

2 spsk. avokadoolie

2 korianderkviste – friske

2 pærer – sprøde

1 lemonchili

Kyllingebrysterne krydres med salt og peber. Kokosfedtet varmes på en pande og heri steges kyllingebrysterne ved middelvarme ca. 8 minutter på hver side – skindet må meget gerne blive sprødt. Tag kødet af panden, men lad skyen stå. Riv limefrugten, og pres saften, og rør begge dele med farin og avokadoolie. Kog panden af med limedressingen i 1 minuts tid, så alt smagen fra panden bliver udnyttet. Herefter afkøles limesaucen og hakket koriander tilsættes. Skær pærerne i 12 både – kassér kernehusene – og vend pærebådene i limesaucen. Hak chilien fint – fjern kerner og hinder alt efter, hvor stærk man ønsker retten. Træk skindet af kødet, og skær det i strimler. Ved servering skæres kødet i skiver, der kommes i to dybe skåle med kvarkdressing, og herpå lægges pærebåd, kyllingeskind og chili og til sidst dryppes med resten af limedressingen.

Kvarkdressing:

1 dl kvark

¼ tsk. wasabipasta

Salt

Kvarken røres glat med wasabi, smages til med salt og opbevares koldt.