2-3 dele tonic efter smag. Brug en ordentlig tonic uden for meget sukker, for eksempel Fentiman’s eller Fevertree.
1 stykke limeskal
Masser af is
Sådan gør du:
Fyld et glas med is. Hæld ginen i. Rør rundt med en cocktailske. Længe.
”Det er hovedprincippet i en Gin & Tonic. At røre ginen med is. Det frigiver enormt meget af ginens krydrede urtesmag. Og det giver den rigtige temperatur. Rør, rør, rør.”
Hæld tonic i glasset.
Vrid limeskallen hen over glasset, så noget af skallens æteriske olie frigives og optages i væsken. At bruge et stykke skal i stedet for en skive giver meget mere aroma. Læg den forsigtigt i toppen af drinken, og omrør kort, så det hele blandes. Skål!
Jeg kan godt lide, at alt er up in the open. De sjoveste mennesker er dem, der kan finde ud af at læse en simpel situation. Og det er der bekymrende mange, der ikke kan.