Der er pastaretter allevegne, men har du styr på, hvordan du selv gør? Pastakongen David Fisher har givet os et par nemme tips

Der er pastaretter allevegne, men har du styr på, hvordan du selv gør? Pastakongen David Fisher har givet os et par nemme tips

I de seneste år er den ene pastarestaurant efter den anden åbnet i Danmark, og intet tyder på, at det er slut endnu. Midt i virvaret står David Fischer, som er at regne for en vaskeægte godfather på den danske Italien-scene. Nu er han aktuel med en ny kogebog om pasta sammen med anmelder og historiker Thomas Harder. Vi har talt med Fischer om hans store passion for den italienske nationalspise, hvordan man vælger den rette pastatype, og om hvor han ser bølgen bevæge sig hen.

Offentliggjort

Hvornår begyndte din fascination for pasta?

”Da jeg flyttede fra Paris til Rom i 2003. Jeg havde fået job på den trestjernede restaurant La Pergola, men det var nu ikke så meget der, at jeg blev grebet af pastaens verden. Det skete i stedet i min fritid, når jeg gik ud for at spise på lokale trattoriaer i Rom.