20 ml appelsin-, klementin- og sichuanpeber-infusion
Cocchi Americano
Æggehvide
Blå spirulina-ekstrakt til pynt
Pistacie- og hindbærmælk
600 ml bourbon
200 ml brygget sort te
200 g fintgranuleret sukker
40 ml friskpresset citronsaft
260 g hindbærpuré
40 g pistaciecreme
500 ml rød mælk
Appelsin-, klementin- og sichuanpeber-infuseret Cocchi Americano
150 g finkornet sukker
30 g klementinskal
1 liter Cocchi Americano (nr. 77787)
30 g tørret appelsinskal
½ tsk sichuanpeberkorn
30 ml appelsinblomstvand
Sådan gør du:
Bland bourbon, mælk, Cocchi Americano og æggehvide i en cocktailshaker, og ryst den.
Tilsæt is, og ryst kraftigt, indtil drinken er godt afkølet.
Si den over i et coupé-glas. Sprøjt til sidst blå spirulinaekstrakt ud over toppen af drinken for at skabe en skylignende effekt, og brug en ske til at skabe en spiral på skumoverfladen.
Pistacie- og hindbærmælk
Hæld bourbon, te, sukker og citronsaft i en beholder, og stil den til side.
Rør hindbærpuré, pistaciecreme og mælk sammen i en gryde. Hæld det over bourbonblandingen, og varm op til 60 grader under omrøring, indtil den tykner.
Sigt gennem et kaffefilter over i en steriliseret glasflaske.
Sæt en etiket på, og opbevar i køleskabet i op til 2 dage.
Appelsin-, klementin- og sichuanpeber-infuseret Cocchi Americano
Kom sukker og klementinskal i en sous vide-pose.
Hæld Cocchi Americano, appelsinskal og peber i en separat sous vide-pose. Kog begge plastikposer i et sous vide-bad ved 65 grader i 1 time.
Hæld indholdet af begge poser i en stor beholder, og rør, indtil alt sukkeret er opløst. Tilsæt appelsinblomstvandet. Sigt over i en steriliseret glasflaske. Mærk flasken, og opbevar i køleskabet i op til 1 måned.
Jeg bliver måske lidt irriteret på mig selv over, at det stadig er så svært for mig at få Mette frem. Det er nok mest, når jeg er på skærmen. Jeg oplever ikke, det er så svært, når jeg er ude at møde folk.