20 ml appelsin-, klementin- og sichuanpeber-infusion
Cocchi Americano
Æggehvide
Blå spirulina-ekstrakt til pynt
Pistacie- og hindbærmælk
600 ml bourbon
200 ml brygget sort te
200 g fintgranuleret sukker
40 ml friskpresset citronsaft
260 g hindbærpuré
40 g pistaciecreme
500 ml rød mælk
Appelsin-, klementin- og sichuanpeber-infuseret Cocchi Americano
150 g finkornet sukker
30 g klementinskal
1 liter Cocchi Americano (nr. 77787)
30 g tørret appelsinskal
½ tsk sichuanpeberkorn
30 ml appelsinblomstvand
Sådan gør du:
Bland bourbon, mælk, Cocchi Americano og æggehvide i en cocktailshaker, og ryst den.
Tilsæt is, og ryst kraftigt, indtil drinken er godt afkølet.
Si den over i et coupé-glas. Sprøjt til sidst blå spirulinaekstrakt ud over toppen af drinken for at skabe en skylignende effekt, og brug en ske til at skabe en spiral på skumoverfladen.
Pistacie- og hindbærmælk
Hæld bourbon, te, sukker og citronsaft i en beholder, og stil den til side.
Rør hindbærpuré, pistaciecreme og mælk sammen i en gryde. Hæld det over bourbonblandingen, og varm op til 60 grader under omrøring, indtil den tykner.
Sigt gennem et kaffefilter over i en steriliseret glasflaske.
Sæt en etiket på, og opbevar i køleskabet i op til 2 dage.
Appelsin-, klementin- og sichuanpeber-infuseret Cocchi Americano
Kom sukker og klementinskal i en sous vide-pose.
Hæld Cocchi Americano, appelsinskal og peber i en separat sous vide-pose. Kog begge plastikposer i et sous vide-bad ved 65 grader i 1 time.
Hæld indholdet af begge poser i en stor beholder, og rør, indtil alt sukkeret er opløst. Tilsæt appelsinblomstvandet. Sigt over i en steriliseret glasflaske. Mærk flasken, og opbevar i køleskabet i op til 1 måned.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.