Emil og barndomsvennens nudelsuppe skaber kø i Aarhus' gader: ”Jeg tør godt at sige, at vi i hvert fald laver én af de bedste i Danmark”

Emil og barndomsvennens nudelsuppe skaber kø i Aarhus' gader: ”Jeg tør godt at sige, at vi i hvert fald laver én af de bedste i Danmark”

Emil Fisker, som er en af de to mænd bag Aarhus’ mest populære ramen-restaurant, Gaijin Ramen, fandt kærligheden til den japanske nudelsuppe i New York. Alligevel gik der flere år, før han tog springet ud i at introducere aarhusianerne for den japanske spise. Her fortæller han om Danmarks bedste ramen, et forfærdeligt måltid i Bosnien og Aarhus’ skjulte perler.

Offentliggjort

Hvor får man den bedste ramen i Danmark?

”Jeg tør godt at sige, at vi i hvert fald laver én af de bedste i Danmark. Vi er uden tvivl deroppe ad. Men der er selvfølgelig også steder i København, som laver det rigtig godt. Mikkellers Ramen to Biiru er totalt i orden, men de laver den meget simpelt og klassisk, hvilket måske gør det lidt mere autentisk sammenlignet med os. Slurp er selvfølgelig også godt, men det er en smule for hypet i min bog, og de laver det med meget anderledes et andet udtryk end os. Når det er sagt, smager det vildt lækkert og er nok den bedste i Danmark, hvis jeg absolut skal vælge.”