Fluffy pandekager med ricotta og rabarbersirup

Fluffy pandekager med ricotta og rabarbersirup...

Fluffy pandekager med ricotta og rabarbersirup
Offentliggjort

Fluffy pandekager med ricotta og rabarbersirup

Til 6 personer

3 æg

½ øko-citron

250 g ricotta

250 g cremefraiche 18%

½ tsk. bagepulver

160 g hvedemel

1 spsk. sukker

Salt

Smør til stegning

Tilbehør: rabarbersirup

Del æggene i hvider og blommer. Riv den halve citron. Bland ricotta med cremefraiche, æggeblommer, citronskal, bagepulver, mel, sukker og lidt salt. Pisk hviderne stive, og vend dem forsigtig sammen med resten af dejen. Steg små pandekager i smør – der skal ca. 1½ spsk. dej til en pandekage. De skal stege 2 minutter på hver side. Hæld den lækre sukkerlage fra pocheringen af rabarberne til ymeranretningen over ved servering.

__________

SE OGSÅ: 3 til det søde køkken

SE OGSÅ: 5 lækre opskrifter til brunch med vennerne

Følg gastro på facebook »