”Det er helt vildt, som den danske madscene nægter at skifte ned i gear”

Konstant åbner der nye steder, der bliver udgivet bøger i et væk, koncepter bliver tilpasset, køkkenchefer skifter job, og der bliver hele tiden skabt oplevelser, der er værd at berette om, skriver chefredaktør Kristoffer Dahy Ernst i denne leder fra det nye nummer af Gastro, der er på gaden nu.

”Det er helt vildt, som den danske madscene nægter at skifte ned i gear”
Offentliggjort

Når man laver et magasin som Gastro, er man tvunget til altid at være foran.

Champagnesmagninger, julevin og opskrifter til årstiden, som du finder i det nye nummer, der er på gaden nu.

Det har været planlagt længe. Vi satte det i gang i september, teksterne blev skrevet i oktober, i november blev de redigeret og layoutet, ligesom vi også sendte magasinet til tryk, så det kunne blive distribueret i december. En kok vil kalde det mise en place. En skibsreder for rettidig omhu.

Vi kalder det bare hverdag på redaktionen.