Rør mel og kogende vand sammen, og ælt dejen smidig på et meldrysset bord. Form til en bolle, pak den i film, og lad dejen hvile mindst 1 time.
Del dejen i fire lige store portioner
Rul hver dejklump så tyndt som muligt på et meldrysset bord. Brug evt. en pastamaskine, hvis du har. Arbejd med en klump dej ad gangen, så dejen ikke tørrer ud.
Brug et glas eller en rund udstikker (diam. ca. 8 cm), og stik 7 små cirkler ud af hver dejklump.
Børst cirklerne godt med mel, læg dem til side og dæk med film. Gentag til dejen er brugt op.
Læg fyld på dejen, og luk som beskrevet i de enkelte opskrifter.
Fyld
Fintsnit kinakål, put det i en skål, og bland med 1 tsk salt. Stil det til side.
Hæld kylling i en anden skål, og bland med forårsløg, ingefær, hvidløg, soja, sesamolie og peber til en fars.
Klem så meget vand som muligt ud af kinaskålen, og bland kålen i farsen.
Tag et dumpling-ark i hånden, og læg 1 tsk af fyldet i midten. Fugt kanten med koldt vand, fold den henover fyldet til en halvmåne, og forsegl kanten, gerne med 5-6 overlappende folder.
Læg de færdige dumplings på et stykke bagepapir, og dæk til med film. Gentag, til alt fyldet er brugt.
Varm en stegepande med låg op til middelvarme.
Steg 8-10 dumplings ad gangen i lidt olie på panden, til de har fået en flot gylden skorpe på undersiden. Bemærk, at de KUN skal steges på undersiden. Hæld ½–1 dl vand over, læg låg på, og lad dem dampe et par minutter, til vandet er fordampet. Sæt dem til side på et serveringsfad, og gentag med de resterende dumplings.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.