Her skal du spise i Nordjylland

Vi guider dig til alt det bedste fra den nordjyske gastroscene.

Her skal du spise i Nordjylland
Offentliggjort

Ruths

En institution i Gl. Skagen, der desværre har haft lidt for meget gennemtræk ved kødgryderne de sidste to år, men nu er Jack Cramer køkkenchef, og han leverer yderst høj kvalitet på både brasseriet og gourmeten.

Brasseriet håndterer professionelt vældige mængder sommergæster, der drikker rosé og champagne af store størrelser og spiser Michaud-klassikere som tatar, moules frites og confit de canard, mens gourmeten har pincetmad på tallerkenen. Detaljeret mad med intens smag og præcision i tilberedningerne, hvor råvarerne er fra klitterne og især havet. Cramer steger en fisk som få andre og vover sig også ud i søpindsvin. Alle delelementer er meningsfulde! Gourmetmaden har den seneste tid fået et berigende asiatisk tvist, men holder sig grundlæggende i det lokale udgangspunkt for fisk, skaldyr og urter.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at Ruths vinkort er betydeligt mere interessant, stadig relativt konservativt, men betydeligt bredere end for få år siden.