Vil du have en madoplevelse ud over det sædvanlige, skal du tage en tur til Alperne

Alperne byder ikke kun på bjergtagende udsigt og uspoleret natur. De gemmer også på restauranter, som lader de enestående omgivelser og rene og vilde råvarer præge deres menu. Vi har besøgt tre michelinrestauranter i Slovenien og Italien, der hver især dyrker bjergkøkkenet.

Vil du have en madoplevelse ud over det sædvanlige, skal du tage en tur til Alperne
Offentliggjort

Det er ikke uden grund, at en snedækket alpetop er blevet et så ikonisk motiv. De stolt knejsende bjergtoppe tager ikke kun pusten fra lidende ryttere i Tour-feltet, men også fra alle os andre, som må bøje nakken bagover i respekt for naturens kolosser, der skyder op i landskabet.

Siden hærføreren Hannibal for over 2.000 år siden krydsede Alperne med 37 elefanter i den anden puniske krig, har bjergmassiverne repræsenteret en ufremkommelighed, som krævede tid, mod og strabadserende prøvelser at passere.