Dåseskjul: Hvem har de bedste dåsesardiner på markedet?

Der findes næsten ikke noget mere beskedent og uprætentiøst end en dåse sardiner. Men selv om dåsemad måske ikke umiddelbart har den bedste klang i folks ører, så kan den lille dåse gemme på en stor delikatesse.

Dåseskjul: Hvem har de bedste dåsesardiner på markedet?
Offentliggjort

Der skal nok stadig være dem, der rynker på næsen over fiskekonserves generelt, herunder også sardiner på dåse, men de har det med at glemme, at fiskekonserves er andet og mere end makrel og tomat og tarvelig dåsetun i vand eller dårlig olie. Fiskekonserves kan virkelig være ringe, og der er efterhånden få tilbage i verden, der opretholder det gastronomiske håndværk, men især i Portugal, Spanien og Frankrig holder nidkære producenter fortsat stand. Vi har testet hvor i Danmark, du får de bedste sardiner.

John West sardiner

Fin konsistens, ret mild og ren smag af fisk. Et relativt billigt produkt fra engelske John West, der ikke er kælet for, men man kan ikke sige, at det er ringe. Olien er solsikkeolie, der ikke smager af noget, hvilket er med til at gøre, at man savner karakter. Med salt og peber og citron, så går det ok.

Conservas Pinhais – sardiner i krydret tomatsauce