Hvorfor skal mennesker, der drikker naturvin, altid gøre mere opmærksom på sig selv?

Vi har spurgt Anders Stegger, der er medejer af Sjov Saft, som importerer primært naturvin.

Naturvin
Offentliggjort

”Ha ha. Jeg synes jo ikke, at naturvin er latterligt. Men jeg kan godt følge jer i, at naturvins-drikkere kan være en lille smule prætentiøse. Lidt ligesom ateister kan have en tendens til at skulle fortælle alle andre om, hvorfor gud ikke findes. Så har nogle naturvinsdrikkere tendens til at fortælle alle, at de har set lyset. Til gengæld vil jeg give dem ret i, at naturvin er lyset.”

”Mange naturvinsproducenter mener, at det grumsede er godt. Man køber også en æblemost, der er ufiltreret, fordi al smagen skal med. Naturvin er ligesom Cocio. Man skal lige give det et lille ryst, så grumset bliver fordelt. Men det kan da godt blive for meget, når der er store, hårde flager, og så må man bare spytte dem ud, eller lade være at drikke den sidste fjerdedel.”

”Ha ha. Jeg åbner sgu tit flasker derhjemme, dog sjældent alene. Det der med at have en vinimport og så begynde at åbne flasker alene, det skal man passe på med.”

”Jeg synes nogle gange, det kan være svært at smage forskel på orange vin. Der sker noget, når man gærer med skaller på hvide druer. Så kan det hele godt blive sådan lidt abrikos-mandarin-agtigt.”