I en baggård på Nørrebro får man ifølge Babylon-kok Københavns bedste brunch

I en baggård på Nørrebro får man ifølge Babylon-kok Københavns bedste brunch

August Theil er chefkok på Restaurant Babylon i Søpavillonens hjerte, hvor der i stride strømme langes skaldyrsfad med mere ud til feststemte københavnere. Vi har mødt ham til en snak om en overset spansk madby, ragù med rensdyrpenis og et inderligt had til peberfrugt.

Offentliggjort

Hvordan er det at være chefkok på Babylon?

”Babylon ligger jo i Søpavillionen i København og er en meget velbesøgt restaurant. Vi kan køre 350 gæster på én seating om fredagen og lørdagen, så vi har meget, meget travlt. Babylon er en moderne bistro, der fokuserer meget på fisk og skaldyr. En blanding af fransk og italiensk, men med nordiske råvarer.

På Søpavillionen er der natklub hver torsdag, fredag og lørdag, så det er jo lidt en anden slags restaurant at arbejde på. Der er lidt mere kaotisk. Når man kommer ind om morgenen, og der har været natklub om aftenen, kan man godt se det i restauranten. Det er jo også lidt farligt, at man kan gå direkte fra arbejde og ind på en natklub. Det havde jeg lidt svært ved at styre i starten. Nu har vi en regel om, at man kun tager på natklubben om lørdag, hvor vi alligevel har lukket dagen efter. Det plejer vi at holde os til.”

Hvad har været dit bedste måltid?