Kristian blev katapulteret ind på den gastronomiske stjernehimmel: ”Allerede på åbningsdagen havde vi besøg af en michelininspektør”

Kristian blev katapulteret ind på den gastronomiske stjernehimmel: ”Allerede på åbningsdagen havde vi besøg af en michelininspektør”

Blot to måneder efter deres åbning modtog Koan to michelinstjerner. Med sit køkken funderet i nysgerrigheden for sine koreanske rødder har Kristian Baumann bragt noget nyt til København. Han håber, at netop nysgerrighed er noget, han kan plante i sine gæster.

Offentliggjort

DET ER ONSDAG sidst på formiddagen på Koan på Langeliniekaj i København.

Personalet er ved at være færdig med morgenmaden, som skal sikre, at der er energi til den store indsats, der skal lægges for at leve op til de høje forventninger, som aftenens gæster har til et måltid. Et måltid, de både har skullet være hurtige for at reservere og spare et solidt beløb op til for at kunne afregne, når aftenen er omme.