Kokkelegende på afspadsering: ”Jeg er begyndt at handle i Brugsen og Netto, og det er gået op for mig, at der er stor forskel på, hvad den almindelige forbruger kan købe, og hvad en kok kan få fat i”

Kokkelegende på afspadsering: ”Jeg er begyndt at handle i Brugsen og Netto, og det er gået op for mig, at der er stor forskel på, hvad den almindelige forbruger kan købe, og hvad en kok kan få fat i”

Erwin Lauterbach har holdt kniven skarp i mere end fem årtier. Nu har han solgt Lumskebugten efter 11 år som ejer og chefkok og ser tilbage på en karriere med frankofili, stamgæster og et par hænder, der simpelthen ikke duer til at lave smørrebrød.

Offentliggjort

Hvorfor er du trådt tilbage som ejer af Lumskebugten?

”Jeg er 73 år, jeg er gift, og min kone vil også gerne vil se mig lørdag aften. Hun har haft en vis indflydelse på det. Men jeg tror også, det var et godt tidspunkt for mig, for der var nogle, Henrik Walbom og Michael Hedegaard Lyng, der ville købe Lumskebugten og accepterede, at hele personalet skulle blive. Det var vigtigt for mig, at personalet, der har tjent mig superflot gennem mange år, skulle blive, selvom jeg solgte stedet.”