Kyllingevinger med tex-mex sovs

Kyllingevingerne marineres natten over i enhjemmelavetmarinade Efter en tur i ovnen eller på grillen serveres de med en hjemmerørt salsa eller 'tex-mex sovs' om man vil.

Kyllingevinger med tex-mex sovs
Offentliggjort

Kyllingevinger med tex-mex sovs

1 kg kyllingevinger
1 appelsin, usprøjtet – skallen heraf
200 g tomatsauce – se opskrift
1 tsk. spidskommen
1 spsk. god karry
Chili – frisk

Riv appelsinen, og kom skallen i en tomatsauce sammen med spidskommen, karry og finthakket chili. Lad vingerne stå i marinaden natten over på køl.

Tag dem derpå op af marinaden, og steg dem i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter, mens de løbende pensles med marinaden.

Tomatsauce:

1 ds. hk. tomater

1 løg

1 hvidløgsfed

Krydderier – efter behag

Rørsukker

Salt

Indkog tomaterne med finthakkede, pillede løg og hvidløg, krydderier, godt med rørsukker, og smag til med salt. Jævn evt. med tomatpulver eller lidt tomatpuré.

Få også opskriften på bøfsandwich med grøn salsa her.