Kyllingevinger med tex-mex sovs
Kyllingevingerne marineres natten over i enhjemmelavetmarinade Efter en tur i ovnen eller på grillen serveres de med en hjemmerørt salsa eller 'tex-mex sovs' om man vil.
Foto: René Riis
Kyllingevinger med tex-mex sovs
1 kg kyllingevinger
1 appelsin, usprøjtet – skallen heraf
200 g tomatsauce – se opskrift
1 tsk. spidskommen
1 spsk. god karry
Chili – frisk
Riv appelsinen, og kom skallen i en tomatsauce sammen med spidskommen, karry og finthakket chili. Lad vingerne stå i marinaden natten over på køl.
Tag dem derpå op af marinaden, og steg dem i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter, mens de løbende pensles med marinaden.
Tomatsauce:
1 ds. hk. tomater
1 løg
1 hvidløgsfed
Krydderier – efter behag
Rørsukker
Salt
Indkog tomaterne med finthakkede, pillede løg og hvidløg, krydderier, godt med rørsukker, og smag til med salt. Jævn evt. med tomatpulver eller lidt tomatpuré.
Få også opskriften på bøfsandwich med grøn salsa her.