”Der er igen-igen grund til at slå et slag for den gastronomiske dannelse i den bredere befolkning”

Vi kan ikke lave om på årstiderne. Men vi kan ændre vores vaner, skriver Gastros chefredaktør i denne leder.

”Der er igen-igen grund til at slå et slag for den gastronomiske dannelse i den bredere befolkning”
Offentliggjort

Kig dig omkring: Verden står i fuldt flor, og alt er åbent. Sommeren er her!

Det er nemt at være taknemmelig over at bo i Danmark, når snart sagt hver eneste grøftekant kan blive et grønt aftensmåltid – gårdbutikker er spækket med friske råvarer, og restauranter popper op over hele landet.

Sideløbende med denne almindelige udgave af Gastro har vi også vores store Gastro Danmark-magasin på gaden; et 196 siders overblik over samtlige gode spisesteder, gårdbutikker, caféer og alt derimellem i det ganske danske sommerland.

Og ved tilblivelsen af magasinet blev jeg endnu engang bekræftet i det, jeg i forvejen var klar over: Den danske restaurantscene er sprællevende om sommeren. Der er så mange steder i hele landet, man kan spise godt.