Mikkel Borg Bjergsø er så vild med denne kinesiske restaurant i København, at han i perioder er kommet der flere gange om dagen

Mikkel Borg Bjergsø står bag bryggeriet Mikkeller og begyndte sit eksperimenterende øleventyr i København, hvor hans første ølbar åbnede i 2010. Siden er der blevet udvidet med ramen og mexicansk streetfood, og for nylig overtog Mikkeller driften af Færgekroen i Tivoli.

Mikkel Borg Bjergsø er så vild med denne kinesiske restaurant i København, at han i perioder er kommet der flere gange om dagen
Offentliggjort

Hvad er din tilknytning til København? Og hvad betyder byen for dig?

”Jeg har boet i København, siden jeg flyttede hertil fra Nivå som 20-årig. Det er mit hjem, og det er her, jeg har haft hele mit voksenliv. Og så var det selvfølgelig her, at Mikkeller startede, og at jeg åbnede min første bar i Viktoriagade.”

Hvad er indbegrebet af København, hvad mad og drikke angår?

”København har udviklet en vild og spændende madscene. Før i tiden kunne man kun få gammel dansk mad eller kinesisk buffet, i dag er København en af de absolut vigtigste byer i verden for gastronomi.