Køkkenchef på Brøndums Hotel: ”Det siger mig ikke det store at sidde og spise en stor bøf”

Mikkel Heuck er født og opvokset i Hirtshals og har arbejdet som køkkenchef på Brøndums Hotel i Skagen siden 2022. Han har en fortid på bl.a. Marchal på d'Angleterre og Kong Hans Kælder i København.

Køkkenchef på Brøndums Hotel: ”Det siger mig ikke det store at sidde og spise en stor bøf”
Offentliggjort

Hvad er din tilknytning til Nordjylland?

”Jeg har tilbragt det meste af mit liv i Nordjylland. Det er min hjemstavn og et sted, jeg slapper af. Jeg er født og opvokset i Hjørring og stod i lære på Restaurant Lilleheden i Hirtshals. Efter fire år i København kom jeg tilbage til Nordjylland i 2019, og så har jeg arbejdet her på Brøndums Hotel siden 2022.

Hvad er indbegrebet af Nordjylland?

”Ro. Jeg tror, at folk er meget mere afslappede her. Da jeg boede i København og kom hjem til Nordjylland på besøg, kan jeg huske, at jeg lagde jeg mærke til forskellen på de to steder, når jeg gik i seng. Her er der så stille, at du kan høre vinden. Det er også derfor, at det er et godt turiststed, tror jeg.