Mit København: Jesper Stein

Gastro har netop lanceret deres store københavner-special med en guide til byens 150 bedste steder. Her har vi også spurgt en række Københavnere, hvor de søger hen igen og igen. Her er det med forfatter Jesper Stein Larsen.

Mit København: Jesper Stein
Offentliggjort

”Blue Taco er sådan en lille snask, hvor de laver fantastisk mexicansk mad. Jeg er egentlig en ret traditionel kødspiser, men på Blue Taco vælger jeg altid deres vegetariske og veganske tacos. Kødet i mexicanske retter er tit simrekød, og det kan godt blive lidt kedeligt i længden. Skal du lave grøntsagsbaseret mad, så skal du kunne noget med smag, og det kan de virkelig herinde.

De laver deres tacos på blå majs, og de er bløde og lækre, ligesom de skal være. Min favorit er den veganske med kaktus og hvide majs. Jeg har kontor lige overfor, så jeg spiser der mindst en gang om ugen.”

Gastros store københavner-guide er i salg i butikkerne nu.

Forside_Gastro web.jpg