Mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat

Få opskriften på mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat.

Mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat
Offentliggjort

(4 pers.)

400 g kalvemørbrad

– evt. svinemørbrad

2-3 zittauerløg

1 tsk. groftknust

sechuanpeber

Havsalt

Skær 4 små bøffer af mørbraden og steg dem i lidt smør. Tag bøfferne af panden og kom lidt mere smør på den og steg løgene gyldne. Krydr retten med havsalt og sechuanpeber. Hæld løgene over bøfferne.

Agurkesalat:

2 agurker

2 dl rødvinseddike

2 dl rørsukker

Laurbærblade

Peberkorn

2 spsk. fint havsalt

Eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn koges op og stilles til afkøling. Agurkerne skæres i tynde skiver og saltes i 1 times tid. Derefter vrides saften fra agurkerne, der overhældes med den kolde lage. Stilles køligt.

Tilbage til 10 opskrifter med svinekød