Børn ingen adgang: Nyt spisested på Vesterbro er kun for voksne

Vi holder dig opdateret på, hvad der sker på den danske restaurantscene.

Børn ingen adgang: Nyt spisested på Vesterbro er kun for voksne
Offentliggjort

Kantonesisk i København

Chiba er en ny restaurant på Vesterbrogade i København, hvor kantonesisk madkultur er i fokus. Bag Chiba står Nickie Mydung, der i forvejen driver mini-imperiet bag District Tonkin (fire restauranter) og Buka (fem bagerier).

Chiba er et sted uden takeaway eller levering. Dumplings, dim sum og bao skal spises frisklavede direkte fra køkkenet, siger Mydung, der også forklarer navnet på restauranten med sit ophav; hun er en del af en søskendeflok på tre kvinder, hun er nummer to, og ”chi ba” betyder netop søster nummer to på vietnamesisk.

Mydung er dansk-vietnamesisk, men har i sine 20’ere boet i både Malaysia, Vietnam og Hongkong, hvor kærligheden til det kantonesiske køkken blev grundlagt. Som et kuriosum bør også nævnes, at børn ingen adgang har; Chiba er forbeholdt voksne.