Nyt om mad: Michelinkok på mission i Thy, øl på pizza-gær og Danmarks bedste bagerhemmelighed

Euroman giver dig her tre anbefalinger til den danske gastro-scene.

Nyt om mad: Michelinkok på mission i Thy, øl på pizza-gær og Danmarks bedste bagerhemmelighed
Offentliggjort

Agger Darling bliver igen Aggers darling

Måske kender du ikke Agger for meget andet end værende indgangen til Thy eller fra et tv-program om nogle unge metal-hoveder, der blev sendt i slut-80’erne. Men på madfronten er der røre i de Sydthy’ske vande.

Agger Darling åbnede i 2018, hvor restauranten allerede dengang blev en lokal favorit. De gamle ejere måtte desværre lukke stedet for en stund, men det var kun indtil Michelin-kokken og tidligere kaptajn for kokkelandsholdet, Nicolas Min Jørgensen, overtog restauranten sammen med sin kæreste i starten af 2020.

Første sæson er efter sigende gået strygende, og Agger har endelig fået sin darling tilbage. Køkkenet peger i den retning, som kokken føler for, men der er vægt på så vidt muligt at bruge lokale og sæsonbetonede råvarer. Agger Darling starter sæsonen op i foråret 2021 og er bestemt køreturen værd.