Nyt spisested åbner ved Søerne i København: ”Det bliver en high-end bistro med fokus på solide, tunge smage”

Gør dig klar til at spise dig igennem et solidt menukort og drikke naturvin, indtil det udvikler sig til en fest, der vil vare langt ud på natten. Vi har talt med Tue Petersen fra Volatil, der er medejer af den nye Restaurant Lago, om, hvad menuen står på, hvilke naturlige vine, vi skal drikke, og hvad han håber, Lago kan blive til.

Nyt spisested åbner ved Søerne i København: ”Det bliver en high-end bistro med fokus på solide, tunge smage”
Offentliggjort

I de lokaler, der før husede den ikoniske thai-restaurant Thai Pan, som kun ligger en cykelsti fra Peblinge Sø, er folkene bag Restaurant Lago ved at bygge om og forfine et sublimt menukort.

Ejerkredsen er en broget skare og består af mændene bag naturvinsforretningen Volatil, Asger Hjort, der ejer Bar Poldo, sommelier Anders Laugo og køkkenchef Lea Sandby, der tidligere har arbejdet på Admiralgade 26 og Ved Stranden 10.