Trøffel, skinke og mozzarella: Her er opskriften på den perfekte ‘bikinitoast’

Uanset hvor meget man har forberedt sig, så er de sidste minutter, før gæsterne kommer, de vigtigste. Denne gang kigger vi indenfor hos finansiel rådgiver Martin Larsen, der gennem mere end 25 år har været besat af god mad, god vin og restaurantbesøg. Her er hans opskrift på den såkaldte 'Bikinitoast'.

Trøffel, skinke og mozzarella: Her er opskriften på den perfekte ‘bikinitoast’
Offentliggjort

Ingredienser

  • 1 lille formbrød
  • Trøffelpesto
  • 100 g iberico bellota-skinke
  • 125 g bøffel-mozzarella
  • 50 g klaret smør

Sådan gør du:

  1. Formbrødet skæres i ½ cm tynde skiver, 8 stk. i alt.
  2. Halvdelen af skiverne smøres med et tyndt lag trøffelpesto, hvorpå skinke og mozzarella placeres, der afsluttes med endnu et stykke brød (uden trøffelpesto).
  3. Skorperne på brødet skæres af og ’sandwichene’ lægges i et let pres i min. 15 minutter.
  4. Herefter steges de gyldne på begge sider i det klarede smør, som tilsættes løbende.
  5. Lad dem derpå hvile lidt på sugende underlag, inden hver ’sandwich’ skæres ud i 4 trekanter.