Skær 4 skiver citron så tyndt som muligt, gerne kun på et par millimeter. Læg dem i et lille ildfast fad. Rens kammuslingerne fri for urenheder, og læg en kammusling på hver skive citron.
Hæld lidt olivenolie over, og drys med frisk timian og havsalt. Steg dem i ovnen i 4-5 minutter.
Grill det daggamle brød på en meget varm grillpande. Skær skiverne over, og gnid hvert stykke med hvidløg.
Læg brødet i en skål, og hæld ekstra jomfruolivenolie, citronsaft og havsalt over. Vend det hele lidt sammen, så det fordeler sig på brødstykkerne. Læg de grillede crostini på en rist i ovnen, og giv dem 3-5 minutter, til de er let sprøde.
Læg crostinierne på en tallerken, og læg en citronskive og en kammusling på hver skive. Hæld lidt olivenolie over.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.