Opskrift: Denne pastaret spiser Gasoline Grill-ejeren minimum én gang om ugen
”Linguine, ansjos, friske tomater, hvidløg, chili og persille, that’s it. Det smager sindssygt og tager kun 10 minutter at lave. Du kan også bruge retten som base og tilføje rejer, muslinger eller havtaske, hvis du vil gøre det fancy,” fortæller Klaus Wittrup om sin foretrukne pastaret, han laver derhjemme.
Tørret chili – efter smag, jeg kan godt lide meget
Ansjoser
Persille
Olivenolie
Sådan gør du
Kog spaghettien al dente.
Imens smeltes ansjoserne i olivenolie på en stor pande. Lidt efter tilsættes tørret chili og til sidst finthakket hvidløg, som ikke må blive brunt.
Tre minutter før pastaen er færdig, tilsættes de halverede tomater. De skal bare falde let sammen. Tilsæt lidt kogevand og vend alting på panden. Smag til med salt og peber.
Tag spaghettien direkte fra vandet og over på panden, der må gerne komme kogevand med, det bliver til sauce. Vend alting smukt i luften og tilsæt den hakkede persille. Retten tager 10 minutter.
Klaus Wittrup – kort fortalt
46 år, opvokset i Thy og manden bag den populære burgerkæde Gasoline Grill, som Bloomberg kårede til at lave en af verdens allerbedste burgere. Er uddannet cand.merc. fra Aalborg Universitet. Har tidligere blandt andet arbejdet som produktudvikler for Aarstiderne og som forretningsudvikler for Claus Meyer. Åbnede den første Gasoline Grill i 2016.
Det bedste, der kom ud af min galopperende 40-årskrise, er min sorte Saab 900 Cabriolet. Jeg synes, den er så flot. Det er en skulptur. En panikbil, uden så alligevel helt at være det.