Opskrift: Denne pastaret spiser Gasoline Grill-ejeren minimum én gang om ugen

”Linguine, ansjos, friske tomater, hvidløg, chili og persille, that’s it. Det smager sindssygt og tager kun 10 minutter at lave. Du kan også bruge retten som base og tilføje rejer, muslinger eller havtaske, hvis du vil gøre det fancy,” fortæller Klaus Wittrup om sin foretrukne pastaret, han laver derhjemme.

Opskrift: Denne pastaret spiser Gasoline Grill-ejeren minimum én gang om ugen
Offentliggjort

2

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 300 g spaghetti
  • 200 g San Manzano-tomater eller andre tomater
  • Hvidløg – efter smag, jeg kan godt lide meget
  • Tørret chili – efter smag, jeg kan godt lide meget
  • Ansjoser
  • Persille
  • Olivenolie

Sådan gør du

  1. Kog spaghettien al dente.
  2. Imens smeltes ansjoserne i olivenolie på en stor pande. Lidt efter tilsættes tørret chili og til sidst finthakket hvidløg, som ikke må blive brunt.
  3. Tre minutter før pastaen er færdig, tilsættes de halverede tomater. De skal bare falde let sammen. Tilsæt lidt kogevand og vend alting på panden. Smag til med salt og peber.
  4. Tag spaghettien direkte fra vandet og over på panden, der må gerne komme kogevand med, det bliver til sauce. Vend alting smukt i luften og tilsæt den hakkede persille. Retten tager 10 minutter.

Klaus Wittrup – kort fortalt

46 år, opvokset i Thy og manden bag den populære burgerkæde Gasoline Grill, som Bloomberg kårede til at lave en af verdens allerbedste burgere. Er uddannet cand.merc. fra Aalborg Universitet. Har tidligere blandt andet arbejdet som produktudvikler for Aarstiderne og som forretningsudvikler for Claus Meyer. Åbnede den første Gasoline Grill i 2016.