Opskrift:

Spark foråret i gang med en frisk fennikelsalat med grapefrugt, mozzerella og saltede mandler

Giv middagen et dejligt forfriskende pift.

Opskrift: Fennikelsalat med estragon, grapefrugt og mozzarella
Offentliggjort

Ingredienser

Fennikelsalat

  • 2 fennikler
  • 1 pink grapefrugt
  • 250 g bøffelmozzarella
  • 50 g oliven, her er det niçoise-oliven
  • 50 g ristede, saltede marcona-mandler

Fennikelsalat

  • 1 god håndfuld estragon
  • Saft af ½ appelsin
  • 6 spsk. olivenolie
  • Salt og sort peber

Fennikelsalat

  1. Skær fenniklerne meget tyndt på et mandolinjern, og vend dem med halvdelen af estragonolien. Skær skallen af grapefrugten, og skær frugten ud i fileter.
  2. Del mozzarellaen i grove stykker.
  3. Kom grapefrugt og mozzarella over salaten, og top med oliven og mandler. Dryp resten af estragonolien over toppen.

Estragonolie

  1. Blend estragon sammen med appelsinsaft og olivenolie. Smag til med lidt salt og peber.