Fjern fedt og evt. rester af ben fra kyllingen, og kom det ned i kærnemælken. Bland peber og hvedemel. Vend kyllingen i melblandingen.
Hæld olie i en lille gryde – der skal være nok olie til at dække kyllingen. Sæt gryden op komfuret, og sæt det på 5/9. Når olien er 160 grader, er den klar til at fritere.
Brug en tang, når du lægger kyllingen i den varme olie. Kyllingen tages op, når den er gylden, hvor den lægges på en tallerken med køkkenrulle.
Pisk cremefraichen, og kom lidt af den på den varme vaffel. Top med kylling og caviar, og afslut med vaniljesirup og lidt salt og peber.
Vafler
Smelt smørret i en lille gryde.
Pisk herefter æg, sukker og kornene fra vaniljen i en skål, til det bliver luftigt (gem evt. stangen i lidt sukker). Tilsæt hvedemel, bagepulver og salt. Når det er blandet godt, tilsættes kærnemælk og til sidst det smeltede smør.
Varm vaffeljernet op, og smelt lidt smør herpå. Kom dej på vaffeljernet, og bag vaflerne i ca. 3 minutter, eller til de er gyldne.
Vaniljesirup
Kom vand, sukker og vaniljestang i en gryde, og rør godt rundt. Tænd blusset på lav varme, og lad massen småsimre, indtil sukkeret er opløst. Massen må gerne tykne en smule.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.