4 store skiver Noir de Bigorre-skinke (alternativt en god spansk jamón)
Melon
1 vandmelon
1 honningmelon
1 cantaloup-melon
Dressing
100 g saft af vandmelon
40 g saft af cantaloup-melon
40 g saft af honningmelon
40 g ristet hasselnøddeolie
20 g citronsaft
Tuile
100 g mel
25 g flormelis
20 g shichimi togarashi (japansk blandingskrydderi, kan udelades)
15 g salt
80 g smeltet smør
15 g hvidvinseddike
75 g æggehvide
Fisk og skinke
Skær fisken i tynde skiver. Skær skinken i 2-3 lange baner.
Læg fiskeskiverne på skinken, og rul sammen til en rose.
Melon
Brug et noisettejern til at lave små kugler af hver melon – ca. 20 stk. af hver. Nogle af resterne gemmes til dressingen, resten kan hyggespises, mens resten af retten laves.
Dressing
Pisk alle ingredienserne sammen, og vend med melonkuglerne.
Tuile
Bland mel, flormelis, shichimi togarashi og salt. Pisk smeltet smør, og eddike i. Vend æggehvider i blandingen ad 3 omgange.
Smør ud i den ønskede silikoneform, og bag ved 160 grader i 7-9 minutter, indtil de er blevet let gyldne.
Anretning
Fisk- og skinkerullen placeres i midten af tallerkenen, melonkuglerne lægges rundt om. Dressingen hældes over melonkuglerne, og tuile placeres ovenpå.
Det bedste, der kom ud af min galopperende 40-årskrise, er min sorte Saab 900 Cabriolet. Jeg synes, den er så flot. Det er en skulptur. En panikbil, uden så alligevel helt at være det.