Opskrift:

Denne nudelsuppe er supernem og smager virkelig godt

Skal det gå hurtigt med madlavningen? Så er denne nudelsuppe i kokoskarry med kål og tang et godt bud.

Offentliggjort

Ingredienser

  • 10 g tørret wakame-tang
  • 250 g risnudler
  • 20 g ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. solsikkeolie
  • 1 spsk. grøn karrypasta
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 300 g savoykål
  • 150 g grønkål
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 1 lime

Fremgangsmåde

  1. Læg tangen i blød i varmt vand, og lad det trække i en halv time.
  2. Tilbered risnudlerne efter pakkens anvisning.
  3. Hak ingefær og hvidløg fint. Varm olien i en gryde, og kom ingefær og hvidløg i. Steg det i et halvt minut, og tilsæt karrypasta og gurkemeje. Steg videre i et halvt minut, før bouillon og kokosmælk tilsættes. 
  4. Lad suppen simre i 10 minutter. Snit imens kålen i strimler. Kom det i suppen sammen med nudlerne, og varm det igennem. Smag til med fiskesauce og lidt limesaft.