Opskrift:

Sådan laver du Circolos parpadelle med vildragout

Circolo har givet os opskriften på deres parpadelle med vildragout.

Sådan laver du Circolos parpadelle med vildragout
Offentliggjort

Ingredienser

  • 500 g vildtkød
  • 40 g løg
  • 40 g gulerødder
  • 40 g blegselleri
  • 1 kvist timian
  • 1 kvist rosmarin
  • Olivenolie til stegning
  • 1-2 laurbærblade
  • 2 isterninger
  • 30 g lardo
  • 50 ml vin
  • Salt
  • Peber
  • 2-3 enebær
  • Tilbehør: Pappardelle

Sådan gør du

  1. Skær kødet i tern.
  2. Pil løg.
  3. Skræl og skyl gulerod.
  4. Skyl blegselleri.
  5. Skær alt brunoise (i fine tern).
  6. Skyl timian og rosmarin.
  7. Vend grøntsagstern og krydderurter med olivenolie og laurbærblade i en gryde, til det begynder at brune.
  8. Tilføj et par isterninger.
  9. Finthak lardoen, kom den i en varm gryde, og lad den smelte.
  10. Brun kødet i lardo, og vend det derpå med de brunede grøntsager.
  11. Tilføj rødvin og salt, og lad det hele simre i 5-6 timer.
  12. Smag den færdige ragout til med salt, peber og enebær, der er hakket eller knust groft forinden.
  13. Servér med pappardelle som vist på billedet.