Opskrift: Sådan laver du en champagnecocktail med snaps

Du drikker champagne nytårsaften. Selvfølgelig gør du det. Men man kan jo få trang til noget stærkere, og snaps fungerer fremragende i en champagnecocktail.

Alkoholsnaps
Offentliggjort

1 cocktail

Total:5 minutter

Ingredienser

  • 4 cl snaps med smag fx Bornholms Snaps med hindbær, ingefær og granatæble.
  • En sukkerknald.
  • 4 dash Angostura Bitters.
  • 12 cl bobler.
  • Evt. citronskal.

Sådan gør du:

  1. Læg sukkerknalden i et coupe-glas, hæld Angostura Bitters over, og opløs sukkeret.
  2. Tilsæt snapsen, og top med bobler. Pynt evt. med citronskal.

Find sablen frem

Har du planer om at gøre et show ud af flaskeåbningen og flotte dig med en champagnesabel, kommer her lige nogle gode råd.

Jo koldere flasken er, jo nemmere er den at sable.

Gå udenfor, og hav god plads.

Tag folien og metalstativet af.

Find flaskens søm, og hold den i en vinkel på 45 grader.

Før sablen langs sømmen med fart på og slå til.

Godt nytår.