Sæt en tykbundet gryde på blusset og skru op for varmen. Drys den med havsaltflager, det fint snittede hvidløgsfed, finthakket habanero chili uden kerner og den revne citronskal.
Drys kyllingeoverlår med seven spice på skindsiden og læg dem med skindssiden nedad og giv dem cirka 60 min ved svag varme. Vend dem efter 50 minutter og sluk for varmen.
Skær toppen og stokken af fennikelen, fjern de yderste blade af endivien, og fjern midten af courgetten og skær resten i fine strimler. Kom det hele i en si med lidt salt (der skal cirka 5-6 g til pr. kg), og lad det trække i cirka 25 minutter. Knug overskydende vand fra.
Blend persillen og olivenolien i cirka 8 minutter ved fuld skrue til den er cirka 53 grader, og lad den løbe igennem et viskestykke. Når både olien og æggeblommer har stuetemperatur, kan mayonnaisen piskes.
Pisk æggeblommerne med dijonsennep, salt, peber og citronsaft, og rør den grønne olie i lidt ad gangen.
Vend mayonnaisen sammen med grøntsagerne og æblet, som er skåret i fine strimler.
Det bedste, der kom ud af min galopperende 40-årskrise, er min sorte Saab 900 Cabriolet. Jeg synes, den er så flot. Det er en skulptur. En panikbil, uden så alligevel helt at være det.