Pil og hak rå rejer i stykker – næsten som en fars. Drys maizena, salt, sukker, hvidt peber, ingefær, purløg og korianderblade over, og bland godt sammen.
Læg et wontonark på et rent underlag, læg 1 tsk fyld i midten, dyp en finger i vandt, og fugt kanten på arket. Fold arket over fyldet diagonalt, den ene spids over den anden, sådan at du får en trekant. Klem kanterne godt sammen, og fold toppe på langsiden mod hianden, så de overlapper, og wontonen har form som en tortellini.
Læg wontonerne på et stykke bagepapir, og dæk til med film. Gentag, til alt fyldet er brugt op.
Kyllingebouillon
Varm kyllingefonden op. Del ingefær i skiver, pres hvidløgsfed flade, del chili i to, og hak korianderrødder og -stilke groft. Hæld det hele i fonden, og lad det trække i ca 15 minutter. Si det, og smag til med soja og limesaft.
Læg wontons i den kogende suppe, lad det trække i 3–4 minutter. Fordel i skåle, dryp med sesamolie, og pynt med purløg.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.