Køkkenchefen på Krogs Fiskerestaurant Boris Buono giver her Gastros læsere 2 simple og totalt uimodståelige opskriftermed østers i hovedrollen.Imponer dine gæster til nytår - eller når som helst...
Åbn østersene. Skær små tern af æblerne, og kom dem på de rå østers med lidt dildolie. Dryp et par dråber dildakvavit på hver østers, og servér.
Dildolie:
1 bdt. dild
½ bdt. bredbladet persille
2 ½ dl neutralsmagende olie
Skyl, afdryp, og hak krydderurterne groft. Varm olien op til 70 grader. Kør krydderurter og den varme olie på en blender. Lad trække til dagen efter. Sigt olien gennem et klæde.
Østers, caviar og vodka
Til 6 personer.
Annonse
12 østers
30 g caviar
Vodka – gerne økologisk fra Hven
Åbn østersene, kom caviar på hver enkelt, dryp med lidt vodka, og servér straks.
Tip: Spiritus bruges i opskrifterne som alternativ til citron for at give retten mere skarphed. Aromaerne træder ofte bedre frem uden citron.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.