En af pastakrigens første spillere stopper, mens legen er god: Bar Pasta lukker begge restauranter

Vinbaren Veranda udvider til gengæld og overtager det ene lokale.

En af pastakrigens første spillere stopper, mens legen er god: Bar Pasta lukker begge restauranter
Offentliggjort

Tiden flyver, når man har det sjovt, og det er intet mindre end seks år siden, at Bar Pasta for første gang slog dørene op og var kraftigt medvirkende til at starte en bølge af minimalistiske italienske spisesteder i København.

Det begyndte i Vedbækgade, hvorfra de lynhurtigt udvidede til Nørrebros måske bedste solplet på Griffenfeldsgade. Her har de siden forkælet forældrekøbsmodtagere, selvudnævnte kreative direktører og alt derimellem, men nu er det snart slut. Det annoncerede de i går på deres Instagram.

Indehaver Mik Frikke-Grundahl understreger over for mediet Heartbeats, at beslutning ikke handler om økonomi, men at de gerne vil stoppe mens legen er god:

”Vi vil gerne give bolden videre til nogle af de unge spillere på banen. Både Graziano og Kølsters har lige åbnet og laver pasta lige i nærheden, så pastabølgen er ikke død. Vi er bare ikke de unge i gamet længere,” siger han.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Lokalet, som lukningen af Bar Pasta efterlader sig, overlades til vinbaren Veranda, der udvider deres koncept til også at omfatte et bredere køkken.

Men skal du nå at have fat i en sidste omgang af deres glimrende pasta, skal du se at komme afsted. Sidste åbningsdato er fredag den 27. september.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pasta og Restauranter i København