Pimp dine kopnudler op: Sådan laver du en snyde-ramen

De fleste instant-ramen består normalt af nudler, et lille brev med bouillon-krydderi og en krydderolie. Men med få skridt kan du jazze dine kopnudler gevaldigt op og få en følelse af at sidde på en ramen joint i Tokyo.

Pimp dine kopnudler op: Sådan laver du en snyde-ramen
Offentliggjort

4

Ingredienser

  • 200 g grønkål
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk. olie
  • 4 pakker instant-ramen
  • 4 forårsløg
  • 250 g tilberedt kød
  • 1 klar hønsekødsuppe 
  • 6 spsk. mørk sojasauce
  • 4 rå æggeblommer
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 1 spsk. chiliflager
  • La-Yu-sesamolie med chili

Sådan gør du

  1. Skyl grønkålen og pluk i små stykker. 
  2. Pil hvidløgsfeddene, skær dem i tynde skiver og steg i en pande med olie, til de lige akkurat får farve, men ikke branker. 
  3. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver, og del det tilberedte kød i mindre stykker. 
  4. Varm suppen op (sigt evt. suppe-
  5. urter fra). 
  6. Smag suppen til med soja og den krydderolie, der fulgte med nudlerne. 
  7. Kassér bouillonpulveret, der fulgte med. 
  8. Kog nudlerne kort i vand, og sigt vandet fra. 
  9. Kom nudlerne i 4 skåle sammen med grønkål og kylling. Læg forsigtigt
  10. 1 rå æggeblomme i hver skål, og hæld den varme suppe over. Drys med ristet hvidløg, rå forårsløg, sesamfrø, chiliflager og La-Yu olie. 
  11. TIP: Det tilberedte kød kan være hvad som helst, måske en rest fra dagen før? Her er brugt kylling. Suppen kan være enten frossen eller også en rest.