Rabarbercrumble med marcipan og havregryn

Rabarbercrumble med marcipan og havregryn...

Rabarbercrumble med marcipan og havregryn
Offentliggjort

Rabarbercrumble med marcipan og havregryn

600 g rabarber

250 g rørsukker

3 kanelstænger

100 g marcipan

50 g koldt smør

1 dl grovvalsede havregryn

½ dl hvedemel

Tilbehør: vaniljeis

Skyl rabarberne, skær dem i tykke skiver, og læg dem i et ovnfast fad sammen med sukker og kanelstænger. Riv marcipanen på et groft rivejern, og bland det sammen med smør, havregryn og mel til en dej – brug fingrene. Sæt dejen i klatter hen over rabarberne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader (190 grader varmluft) i ca. 30 minutter. Spis med vaniljeis til.

__________

SE OGSÅ: Yoghurtmousse med hasselpraline

SE OGSÅ: 4 søde til weekenden

Bliv ven med gastro på facebook »