Rabarberfool med ingefær

Skønne, lækre desserter - det kan vi li'! Prøv fx rabarberfool med ingefær...

Rabarberfool med ingefær
Offentliggjort

Rabarberfool med ingefær

6-8 portioner

600 g rabarber

300 g rørsukker

30 g syltet ingefær

1½ dl piskefløde

Skyl rabarberne, og skær dem i skiver, og kom dem i et ovnfast fad sammen med sukker. Hak ingefæren fint og bland i rabarberne. Bag i ovnen ved 200 grader i 25 minutter. Lad køle helt af. Pisk fløden stiv. Tag rabarberne op med en hulske og gem siruppen – til rabarberkys og pynt. Vend rabarberne i flødeskummet. Hæld en smule af siruppen over ved servering.

__________

TWITTER: Følg gastro på twitter »

FACEBOOK: Bliv ven med gastro på facebook »

SE OGSÅ: Æd og skrid: 3 menuer til hverdagsgæster

SE OGSÅ: 6 opskrifter: Mad til mange dage