Radicchiosalat med sprøde brød

Radicchiosalat med ansjos-kapersdressing og sprøde brød med grillede røde pimentos.

Radicchiosalat med sprøde brød
Offentliggjort

1-2 radicchio

SKÆR STOKKEN FRA radicchioerne, skil bladene fra hinanden og skyl dem under koldt vand. Salaten aftørres grundigt, bladene deles i to og lægges parat i salatskålen.

Dressing:

En lille dåse saltede ansjoser i olivenolie – køb en god kvalitet – ansjoserne skal dufte jomfrueligt rene og ikke af gammel fiskefabrik

4 spsk. kapers

1 spsk. sennep

1⁄2 citron – saften heraf

1 dl mild jomfruolivenolie

INGREDIENSERNE TIL DRESSINGEN blandes og blendes til en halvtyk creme. Bliver cremen for bastant, kan du spæde op med lidt koldt vand. Salat og dressing blandes lige før servering.

Og brødene:

2 røde peberfrugter

4 skiver brød

GRILL PEBERFRUGTERNE I ovnen ved 175 grader i 20-30 minutter - vend dem en enkelt gang. Flå herefter det sortsvedne skind af. Hvis peberfrugterne lægges ovnvarme i en frysepose nogle minutter, så er de meget lettere at flå. Kødet uden kerner og skind lægges på en tallerken og krydres med salt og olivenolie. Brødene ristes og serveres varme