Flydende marcipangris: Sådan laver du en perfekt Amaretto Sour

Skal det være julet i hjemmebaren, kan vi anbefale en Amaretto Sour. Med sin fløjlsbløde konsistens og smag af mandel minder den til forveksling om en flydende marcipangris og passer perfekt til julefesten – men den går selvfølgelig an hele året rundt.

Amaretto Sour
Offentliggjort

Ingredienser

  • 5 cl Amaretto
  • 2 cl sukkersirup 
  • 3 cl frisk citronjuice
  • 2 cl æggehvider
  • Appelsinskal  
  • Is

Sådan gør du

  1. I en shaker hældes Amaretto, sukkersirup, citronjuice og æggehvide.
  2. Ryst godt.
  3. Tilsæt dernæst is i shakeren og ryst igen.
  4. Hæld blandingen i et glas og pynt med appelsinskal.
  5. Du kan se Daniel Dam lave drinken her nedenunder.