Sådan laver du Osteria 16's råmarinerede helleflynder med citron

En perfekt forret.

Sådan laver du Osteria 16's råmarinerede helleflynder med citron
Offentliggjort

4

Ingredienser

  • 250 g frisk helleflynderfilet uden skind
  • 2 spsk. citronsaft
  • 4 spsk. god ekstra olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber
  • Lidt godt, friskt brød

Sådan gør du

  1. Fjern eventuelle ben fra helleflynderen og skær den i tynde skiver. Læg dem fint på en tallerken eller et fad. Bland citronsaft og ekstra jomfruolivenolie godt sammen til en citronolie og hæld den over helleflynderen. Drys med havsalt og friskkværnet peber og server med et godt stykke brød.

Osteria 16

Morten Kaltoft og Emil Alsbo åbnede deres første restaurant, Osteria 16, på Haderslevgade nr. 16 på Vesterbro i 2014. Konceptet er en antipasti-restaurant, hvor menuen består af små deleretter, der skifter med sæsonen. Siden har de åbnet Spaghetteria, Osteria 16 Ravnsborggade og Osteria 16 Pesce. Morten Kaltoft er uddannet kok fra Era Ora og har tidligere været den ene halvdel af Famo. Emil Alsbo er kunstner og har blandt andet udstillet på Charlottenborg.