Søren Ejlersen kigger i spåkuglen: Hybridmåltider bliver det nyeste nye

Søren Ejlersen kigger i spåkuglen: Hybridmåltider bliver det nyeste nye

I år er det 25 år siden, at Søren Ejlersen stiftede Aarstiderne sammen med Thomas Harttung og gjorde økologi og måltidskasser til en del af danskernes hverdag. Vi tog til Krogerup og besøgte Søren Ejlersen, der i sin barndom søgte tilflugt fra følelsen af ensomhed og utilstrækkelighed i naturen og nu betaler tilbage ved at prøve at redde den.

Offentliggjort

Man når dårligt nok indenfor i Aarstidernes store røde murstensbygning på Krogerup Avlsgaard i Nordsjælland, før Søren Ejlersen er gået i gang med at agere tourguide i sit eget vidtfavnende rige. Uden at stoppe op, uden at vente på spørgsmål, fører han an og fortæller i én lang køre.

”De udtænker virkelig, virkelig, virkelig mange måltider …” siger han og nikker hen mod en glasdør, hvor en håndfuld af de i alt 450 ansatte sidder samlet om en laptop. ”… som samtidig er økologiske og sunde. Som gør, at vi passer på landet og havene derude, og de mennesker, vi leverer det til.”