Spaghettini med tomat og olivenolie

Få opskriften på spaghettini med tomat og olivenolie.

Spaghettini med tomat og olivenolie
Offentliggjort

Til 4 personer

500 g san marzano-tomater

5 spsk. olivenolie

Salt

Sort peber

2 fed hvidløg

Parmesan

400 g spaghettini

Skyl og halvér tomaterne, og kom dem i et ovnfast fad. Vend dem med olivenolie og krydr godt med salt og peber. Bag tomaterne i ovnen ved 180 grader i 30 minutter. Pil og finthak hvidløg og vend i tomaterne efter de 30 minutter. Giv dem så yderligere 10 minutter i ovnen. Kog imens pastaen, sigt vandet fra, og vend sammen med tomaterne og olien. Riv parmesan hen over retten ved servering.

TIP:

Spaghettini kan erstattes med anden pastatype som fx vermicelli.

SE OGSÅ: Spaghetti med rejer og hvidløg

Tilbage til 7 italienske pasta opskrifter