Spis godt: Her er Martin Kongstads 16 gode råd til en bedre restaurantoplevelse

Fredag den 22. november begynder Martin Kongstad igen at lave podcasten ’Bearnaise er dyrenes konge’. Podcasten bliver udgivet af Gastro og Euroman, og vil være frit tilgængelig og gratis at lytte til. Her giver han sine bedste råd til en god spiseoplevelse.

Spis godt: Her er Martin Kongstads 16 gode råd til en bedre restaurantoplevelse
Offentliggjort

1. Undgå fredag klokken 19.30, hvis du vil have god mad

Det siger sig selv, at et buldrende travlt køkken laver dårligere mad end et afslappet. Få restauranter rammer topniveau fredag aften klokken 19.30. Tirsdag og onsdag er bedre, og book gerne bordet på umage tidspunkter som 18.45 eller 20.15 for at undgå sammenfald med øvrige spisende.

2. Spis middag på en frokostrestaurant

Det er for længst fastslået, at frokostrestauranter som Palægade og Møntergade er blandt landets bedste, men få ved, at de også serverer aftensmad. Kokkene kan stadig deres kram efter klokken 18 og nyder at brede sig længere end smørrebrød, hvorfor man ofte får stjernemad til overkommelige priser.