Spyd med jomfruhummerhale, små krydderurter, salt og mandler

Få opskriften på spyd med jomfruhummerhale, små krydderurter, salt og mandler

Spyd med jomfruhummerhale, små krydderurter, salt og mandler
Offentliggjort

Til 4 personer

4 citroner

150 g sukker

4 store jomfruhummere

8 spanske mandler

1 spsk. olivenolie

Flagesalt - eksempelvis Maldon

Krydderurter og spiseblomster efter behag

4 grillspyd

Halvér citronerne, og pres saften fra. Kog citronskallerne i 20 hold kogende vand, indtil alt bitterstoffet er forsvundet. Vej citronskallerne og tilsæt tilsvarende mængde sukker. Kog skallerne stille og roligt i 30 minutter, og blend det hele til en fin puré. Steg jomfruhummerhalerne på spyd. Smør dem med citronpureen og pynt med urter og spiseblomster. Drys med salt og hakkedemandler.

8 opskrifter med jomfruhummer