Stegt lammepølse med crudité
Stegt lammepølse med små gulerødder, crudité og krydderurter er en super lækkermåde at få den gode lammesmag på. Er tempramentet ikke til hjemmelavede pølser, kan de også købes færdige.
Foto: René Riis
Stegt lammepølse med små gulerødder, crudité og krydderurter
500 g hakket lammekød fra bov
1 spsk. kartoffelmel
1 dl lammebouillon
1 æg
Salt
Krydderier efter behag
Svine- eller lammetarm
Smør til stegning
Alle ingredienser på nær tarm røres sammen. Lad farsen trækker i min. 1 time, før den fyldes på tarmene. Læs hvordan du gør her.
Kog derpå pølserne, så de netop er tilberedte. Når de er afkølede, steges de gyldne i smør lige før servering.
Giv en frisk, sprød salat af rå gulerødder, beder og krydderurter til.
Crudité:
Gulerødder Beder efter behag og udvalg
Olivenolie
Salt
Krydderurter efter behag og sæson
Vask gulerødder og beder grundigt, og skær dem meget tyndt, fx på mandolin. Vend alt i en let olivenolie med lidt salt, og anret som en sprød salat.
Få også opskriften på en fantastisk lammeragout her.